El Festival Roca Foradada vol aconseguir més projecció en el seu desè aniversari

Torredembarra es prepara per rebre la 10a edició del cicle de concerts Roca Foradada, amb moltes novetats. Volen arribar a més públic i convertir-lo en un festival de renom arreu de Catalunya. El primer concert tindrà lloc el 30 de juny.

El cicle de concerts Roca Foradada farà 10 anys, i ho celebrarà convertint-se en un Festival musical amb totes les lletres. Des de l'organització han volgut fer aquesta cita més gran per atraure a públic de tot tipus i d'arreu de Catalunya. També modernitza la seva imatge i incorpora propostes musicals de primer nivell com Núria Graham o Pep Poblet i Nito Figueras entre d'altres. Grans canvis que no modifiquen l'essència de l'esdeveniment, es mantindrà el tradicional concert d'Havaneres amb el grup musical Port Bo, i se seguirà apostant pels espais alternatius, com la Plaça Antoni Roig de Baix a Mar, o a la plaça de l'Església del nucli de Clarà. En definitiva, una aposta decidida per part de Torredembarra pel Festival Roca Foradada, per destacar-lo i situar-lo com l'esdeveniment musical de referència del municipi.

La presentació ens ha ofert un petit tast musical, a càrrec del guitarrista Andrés Bastiani, membre de Keep Calm Duet, un dels 6 concerts programats. Els encarregats d'obrir el festival seran els Coetus, el dia 30 de juny.