Polèmica política per la construcció d'una rampa d'accés als apartaments Monteixo

 

Polèmica a Torredembarra per una rampa d’accés a uns apartaments situats al passeig, coneguts com a Monteixo. Part de l’oposició, Ciutadans i Avui Democràcia, denuncia que les obres no s’haurien hagut de permetre i expliquen que aquesta rampa beneficia la comunitat, on hi viu un familiar de l’alcalde. Des del govern defensen que la tramitació ha estat correcta, així ho avalen tots els documents tècnics i denuncien l’actitud d’aquests grups de l’oposició.

Aquesta és la rampa que ha generat la polèmica. Dóna accés als apartaments Monteixo, situats al passeig. Ciutadans i Avui Democràcia denuncien que amb aquesta obra s’aprofita una zona pública, una zona qualificada com a parcs i jardins, per un ús privat. A més, remarquen que un familiar de l’alcalde té un apartament a la comunitat. Han demanat un informe d’un arquitecte independent i conclou que allà no es pot construir cap rampa. Per això, demanen al govern que declari que les obres són nul·les de ple dret. En cas contrari es plantegen anar als jutjats.

L’alcalde defensa que tota la tramitació ha estat correcta i s‘ha fet seguint els informes dels tècnics municipals. Recorda que la comunitat Monteixo va iniciar els tràmits per poder fer la rampa quan ell no era alcalde i acusa Ciutadans i Avui Democràcia de voler desgastar el govern. La moció de Ciutadans i Avui Democràcia es debatrà al proper ple de Torredembarra. El text reclama que es declari nul l’expedient de les obres dels apartaments Monteixo.