Torredembarra CFS - Laguna Cambrils, diumenge a TAC12 a les 18.30 hores

Emetrem el partit de Liga entre el Club Futbol Sala Torredembarra i el Laguna de Cambrils. Els torrencs lluiten per un històric ascens a la Tercera Divisió i ho explicarem a la tele i a l'streaming del nostre web.

De verd a les imatges, gairebé sempre és nouvingut a la categoria perquè en 5 anys de vida busca el quart ascens. És tercer de la Divisió d'Honor Catalana i en pugen dos. El Torredembarra ha de remuntar 3 punts en 3 jornades al filial del Salou, que acumula un partit més però que disposa del gol average favorable. Si els salouencs no punxen, pujaran directe. Ara bé, els torrencs podrien fer-ho com a millor tercer a través dels possibles ascensos compensats.

Diumenge a les 12 hores rebran el Laguna de Cambrils, de la part baixa. Abans, però, es desplaçaran a Balaguer per completar un partit ajornat.

La majoria de membres del Torredemberra CFS provenen del futbol 11 o el futbol platja, fins i tot algun de l'hoquei patins. Amb 4 nois que militen a tots dos equips, són germans bessons del Torredembarra que, a peu de costa, nodreix de jugadors la selecció espanyola.

El líder destacat és l'Amposta mentre que el Catllar empata a la taula amb la Torre però amb un partit menys per davant. Invictes a casa, avisen del perill del Laguna. 150 jugadors i 13 equips confeccionen el club, que aquest diumenge pot fer un pas més cap a Tercera Divisió. Ho explicarem a TAC12 a partir de dos quarts de set de la tarda.