Torredembarra tindrà deixalleria mòbil mentre no recupera la del polígon

Torredembarra instal·larà deixalleries mòbils mentre el Consell Comarcal del Tarragonès construeixi una nova deixalleria que doni servei als municipis de la zona. Aquesta seria la solució provisional mentre el consistori torrenc no pugui gestionar la deixalleria que està situada al seu polígon.

Torredembarra estudia com serà exactament el model de deixalleries mòbils que instal•larà al municipi. Es tracta d'una solució provisional i a curt termini que posarà en funcionament el consistori per oferir aquest servei als ciutadans. D'aquesta manera el municipi tindrà aquest servei mentre no recupera la deixalleria que té al seu polígon però que és propietat del Consell Comarcal del Tarragonès. Durant l'últim plenari, Torredembarra ja va aprovar abandonar el servei de deixalleria del Consell i que ara l'Ajuntament vol gestionar directament.Aquesta seria una solució provisional mentre el Consell Comarcal construeix una nova deixalleria per donar servei als municipis de la zona.

El consistori de Torredembarra va decidir aquesta opció perquè no estava d'acord amb les condicions que tenia aquest servei i asseguraven que els costos eren molt elevats.