Marxa enrere federativa: El Voleibol Torredembarra encara no ha pujat

A Torredembarra vam viure la fase final del Campionat de Catalunya en què l'equip local va acabar com a subcampió, només per darrere del filial del Barça. Malgrat que encara hi ha pendent de disputa una fase per pujar, el Cèvol torrenc afirma que des de la Federació Catalana confirmaven el seu ascens.

A mig matí la Federació Espanyola ha dictat el contrari. I encara hi ha més, el termini d'inscripció a la fase d'ascens ja s'ha exhaurit sense que la Torre i el Barça hagin formalitzat la seva inscripció. De l'ascens a la teòrica eliminació... Tot i que des de la Catalana diuen que faran tot el possible per facilitar la presència del conjunt de Torredembarra en aquesta fase decisiva.Es tractava del primer ascens a Primera de la història del Cèvol. Per sobre només hi ha la Superlliga i la Superlliga 2. 

Fa menys d'un any l'equip torrenc va pujar a Primera Catalana.Final: Cèvol Torredembarra-Barça B (1-3). 25-16, 21-25, 21-25 i 25-27.

La llarga jornada de voleibol va arrencar amb el triomf del Voleibol Torredembarra davant el Monjos per 3-0, pas previ a la final perduda davant el Barça B. (25-17, 21-25, 25-17, 22-25 I 15-11).