L'entrada a Torredembarra per la carretera de la Riera donarà prioritat als vianants

Convertir l’antiga carretera de la Riera en un entramat urbà que doni prioritat al vianant. Aquesta és la filosofia que defineix el projecte d’urbanització d’aquesta via d’entrada a Torredembarra. Una proposta que ha de servir per connectar de forma segura pels vianants el futur CAP, que s’ha de construir a tocar del cementiri, al nucli del municipi.

El nou disseny urbanístic preveu la construcció d’una nova rotonda per accedir a l’aparcament de la zona esportiva. També contempla suprimir el vial lateral pel qual s’accedeix a aquest aparcament. Això permetrà ampliar la vorera i ubicar-hi també un carril bici. També s'adequarà la cruïlla resultant amb el carrer Hort de l'Oca. El projecte està pressupostat en més de mig milió d’euros i el govern torrenc preveu finançar-lo a través de subvencions.

L’aprovació del projecte pel plenari, aquest dijous, permetria a l’Ajuntament tenir-ho tot a punt per engegar la urbanització d’aquest espai una vegada arribin els diners. La voluntat del govern és poder executar les obres durant l’any 2024.