El calamar i els cargols, protagonistes als restaurants del Baix Gaià

Plats i tapes elaborats amb cargols o calamars s’incorporaran com a elements protagonistes a les cartes de 22 restaurants d’onze municipis del Baix Gaià. L’Associació d’Hostaleria impulsa en aquest entorn, entre el 26 d’octubre i el 26 de novembre unes jornades que volen promoure la qualitat i diversitat gastronòmica d’aquest espai geogràfic que atresora cuina de mar i muntanya.

MARIDATS AMB VINS NATURALS

Els tasts i àpats es maridaran amb vins del celler Nou +. Vins de quilòmetre zero amb la particularitat que estan elaborats de forma natural, sense incloure sulfits, conservants o productes enològics afegits.

La proposta es concentra en bona part a Torredembarra, amb la participació de nou establiments, però també aplega restaurants d’altres municipis del Baix Gaià, com Altafulla. Els participants que acreditin haver consumit en un mínim de quatre establiments de municipis diferents rebran una botella de vermut Izaguirre com a premi. Tots els participants entraran en un sorteig d’un sopar en un dels restaurants que s’han afegit a la iniciativa.