L'Alfa i l'Omega no és prioritat per una part del govern de Torredembarra

Els propers pressupostos de l’Ajuntament de Torredembarra contemplaran una partida per recuperar l’escultura de l’Alfa i l’Omega, uns treballs que tindran un pressupost estimat de 150.000 euros. Tot i això, l’actual regidor de Via Pública i Platges, i futur alcalde segons el pacte de govern, Vale Pino, ha qüestionat la prioritat d’aquesta intervenció. Per a ell, hi ha altres carpetes que s’han d’obrir abans.

MUNICIPALITZAR ELS SERVEIS DE BROSSA I NETEJA?

La reflexió ha arribat en un plenari de tràmit en què l’oposició ha titllat el govern d’inactiu. Entre els retrets, el fet que encara no s’hagi creat la comissió de treball per valorar la municipalització del servei de la brossa i la neteja, a la qual es va comprometre l’equip de govern abans de l’estiu. La CUP, que recela d’aquesta comissió, ha demanat una consulta ciutadana vinculant.

El govern no la veu necessària al temps que defensa el model de gestió externa del servei.

La moció dels anticapitalistes no ha prosperat. De fet, només l’ha secundat VOX. Els altres partits no s’oposen a la idea però creuen que perquè sigui viable és necessari poder informar adequadament la ciutadania. Per això reclamen la constitució de la comissió de treball.