Passos soterrats i aparcaments inundats en una nit d'aiguat a Torredembarra

Matí de treball tant per a la Brigada Municpal de Torredembarra com per als equips de l'empresa concessionària del servei d'aigües al municipi. El principal objectiu, poder restablir el trànsit de vehicles i de persones pels diversos passos soterrats que uneixen el nucli urbà torrenc amb Baix a Mar.

El pas més afectat, i que s'està a l'espera de poder començar a desaiguar en les pròximes hores és el de Viló, el principal pas soterrat per als vehicles. Aquí, una fallada elèctrica va provocar que les bombes no funcionessin per a treure els milers de litres d'aigua caiguts en poca estona. També va haver-hi afectació al pas de Pescadors, on els operaris s'esforçaven aquest matí per bombar l'aigua acumulada.

Prop de la mateixa zona, també s'ha vist afectat l'aparcament del Passeig de la Sort, on el drenatge natural habitual no ha estat capaç d'absorbir la quantitat d'aigua acumulada, el que ha provocat que els cotxes aparcats hagin hagut de sortir amb precaució

Unes afectacions que des del consistori emmarquen en els problemes habituals que pateix el municipi en casos de fortes pluges com la d'ahir al vespre i que creuen estaran solucionades en les pròximes hores.

CAU UN MUR A CLARÀ

L'altra afectació significativa ha estat al carrer de Sert del barri de Clarà. Aquí la pluja va fer caure un mur de grans dimensions que es va precipitar damunt la calçada i va afectar alguns vehicles aparcats. A mig matí la Brigada Municipal ja havia pogut enretirar la runa del centre del carrer i restablir el trànsit.

Durant tota la nit es van rebre 22 trucades al 112, 8 de les quals del Tarragonès. Per la seva banda, els Bombers van rebre 12 avisos 4 dels quals de Torredembarra, en dos d'aquests van haver d'intervenir, ambdós en cases particulars.