Or torrenc al Campionat Europeu júnior de Patinatge Artístic

Es podria dir que ells són el futur del patinatge artístic estatal, però la realitat és que ja es pot parlar de present: Ot Font i Lídia Alomà han tornat triomfants del Campionat d'Europa Júnior. Ell, com a campió individual; i tots dos, com a subcampions per parelles. Aquest èxit internacional eleva encara més el prestigi del Club Patí Torredembarra amb aquests dos joves patinadors, que des de fa un parell d'anys competeixen plegats.

Font no va tenir la mateixa sort competint en parella que de forma individual. Al costat d'Alomà, es van quedar a tan sols 13 punts dels campions portuguesos. Això no esborra l'èxit de la patinadora del club torrenc, que aconsegueix així la seva primera medalla internacional. És una mostra més, doncs, de la química sorgida de dos anys de molta feina. Tots dos competiran a partir d'aquest cap de setmana al Mundial de Colòmbia.

ADEU AGREDOLÇ

Ot Font i Lídia Alomà no eren els únics membres del Club Patí Torredembarra que han representat la Federació Espanyola als Europeus juvenils. També ho van fer Joan Jardí i Laura Pachón; en el seu cas es van quedar a les portes del podi, amb una quarta posició igualment meritòria. Un resultat agredolç per a Pachón, per qui aquest Europeu va ser el seu darrer campionat.