El seguici de Torredembarra surt a lluir per Santa Rosalia


Les entitats del seguici i el seguici infantil de Torredembarra han estat part protagonista de molts dels actes d'aquest segon cap de setmana de la Festa Major de Santa Rosalia, que igual que el primer, també ha estat passat per aigua en algun moment.

Dissabte a la tarda, els més petits van fer gala dels elements festius torrencs amb la cercavila del seguici infantil. La canalla de Torredembarra però, no va poder completar la festa perquè l'amenaça de pluja que havia sobrevolat el municipi durant tota la tarda va acabar materialitzant-se.

I un altre dels focus de la festa major torrenca ha estat el Ball de Malcasats, que ha fet cinc representacions amb l'objectiu clar de consolidar-se com a part de la festa.

El cap de setmana ha culminat amb un diumenge de vigília amb totes les entitats del seguici. El Ball de Diables, la Virgília, el Ball de Serrallonga, la Mulassa, els Balls de Bastons, de Pastorets, de Gitanes, els Nans, els Gegants, el Ball de Cavallets i l’Àliga han lluït pels carrers de la vila a les portes del Dia Gran de Santa Rosalia aquest dilluns.