La Virgília de la Torre celebra 25 anys i la Mulassa recull xumets

Fa vint-i-cinc anys, dia més, hora menys, tal com diu la llegenda, que la Virgília va sortir per primer cop del castell de Torredembarra. I en fa 10 que tira foc. Mai se li havia fet una festa d'aniversari, fins ahir. Celebrar un quart de segle s'ho valia. Per això del seu dia també hi van participar els Nois de la Torre i el Ball de Diables, els primers que van portar a la bèstia.

Abans que es fes fosc, els carrers del centre es van omplir de gom a gom per veure a la Mulassa i la Mulasseta. Dos dels elements del seguici més estimats pels nens i les nenes. En un dia especial per ells i les seves famílies, els que ja no el necessiten van entregar, com marca la tradició, el seu xumet. Des del carrer Antoni Roig fins a la plaça del Castell, MulassaMulasseta també van ballar per demostrar que segueixen amb forma.

FOTO_WEB_MULASSA.jpg
Totes les bèsties estan pendents ara del cel davant les previsions de pluja per al cap de setmana. De moment, la Mulassa i la Mulasseta ja guarden els xumets d'aquells que s'han fet grans. La Virgília espera que el temps la respecti per continuar tirant foc.