La biblioteca de Baix a Mar de Torredembarra revitalitza la zona

Entrem a la nova biblioteca de Baix a Mar de Torredembarra. Està operativa des de Sant Jordi, tot i que el servei de préstec s'ha posat en marxa aquest mateix estiu. L'espai també ha substituït el servei de biblioplatja que es donava a l'antic edifici del Pes.

El fons bibliotecari està especialitzat en temàtiques marineres. Aquells que s'hi passegin podran adquirir llibres, contes infantils, revistes, pel·lícules i, fins i tot, llegir la premsa diària. Durant els mesos d'estiu la biblioteca no ha tancat les seves portes i molts estudiants que enguany cursaran segon de batxillerat han aprofitat l'equipament per començar el seu Treball de Recerca.

Tot i que són molts els torrencs i torrenques que fan ús d'aquest espai, el cert és que la biblioteca s'ha convertit en un lloc imprescindible per aquells que hi tenen la segona residència i són aficionats a la lectura.

INTEGRADA AL BARRI

Passen els mesos i sembla que, de moment,  l'objectiu que es van proposar el consistori i la biblioteca quan van unir esforços està assolit. La biblioteca Baix a Mar de Torredembarra ha revitalitzat el barri.

Les instal·lacions han estat reformades i adaptades per millorar-ne l'accessibilitat, amb la construcció d'una rampa a l'entrada i l'habilitació d'accés als serveis.