Jordi Solé (PSC) renuncia al càrrec de primer tinent d'alcalde de Torredembarra

Després de trencar la disciplina de vot del grup del PSC en el darrer plenari en una moció per penjar una pancarta en favor del presos polítics, Jordi Solé ha renunciat aquest dimecres al càrrec de Primer Tinent d'Alcalde, ja que creu que no pot liderar el grup socialista. El PP torrenc portarà la pancarta al Defensor del Poble espanyol

La votació del darrer plenari de Torredembarra en que es va aprovar penjar una pancarta a la façana del consistori en favor de la llibertat del presos polítics continua portant cua, i ha acabat provocant un canvi de cartipàs en el govern torrenc. Es tracta de la renúncia al càrrec de Primer Tinent d'Alcalde del socialista Jordi Solé. Solé ha anunciat la seva renúncia aquest dimecres a la reunió de la Junta de Govern després de que trenqués la disciplina de vot del seu grup, abstenint-se a la moció sobre la pancarta en favor dels presos, mentre que la resta del grup socialista hi va votar en contra.

Creu que aquesta divergència de postura l'inhabilita per a continuar amb el màxim càrrec del grup socialista al govern.

Una renúncia que ha estat acceptada per l'alcalde torrenc Eduard Rovira, que ha respectat la decisió de Solé i l'ha emmarcat en la dinàmica interna del grup socialista, remarcant que no afectarà en res al govern torrenc.D'altra banda, i encara relacionat amb la mateixa moció, el grup municipal del Partit Popular portarà la qüestió al Defensor del Poble espanyol, ja que creu que la pancarta no representa l'opinió de tots els torrencs.

Una pancarta que, tot i la polèmica, encara no oneja a la façana del consistori.