Els alcaldables de Torredembarra voten amb optimisme i il·lusió

La jornada electoral s'ha despertat amb son a Torredembarra. I és que els alcaldables amb representació al consistori en el darrer mandat s'ho han près amb calma. El primer a votar ha estat Eduard Rovira. El candidat d'Esquerra Republicana, que aspira a la reelecció, no ho ha fet fins a les 11h. Rovira ha dipositat la seva butlleta a la Sala del Mar i ho ha fet amb una crida a la participació. El republicà se sent optimista de cara a mantenir l'alcaldia torrenca.

PINO VOL L'ALCALDIA

Mitja hora més tard, el Casal Municipal de Torredembarra ha viscut la votació de Vale Pino. L'alcaldable socialista vol ser la primera força al consistori i esgarrapar l'alcaldia de les mans d'Esquerra Republicana. Pino se sent il·lusionat i amb molta confiança que un bon grapat de torrencs li donaran prou suport per aconseguir la vara d'alcalde.

JUNTS ESPERA TENIR FORÇA

Poca estona després, l'atenció s'ha traslladat a la Zona Esportiva Municipal. Allà hi ha exercit el seu dret a vot Xavi Suárez; el candidat de Junts per Torredembarra és ambiciós i vol que la seva formació tingui la força suficient per ser decisius i formar part del govern torrenc.

Qui no ha pogut votar a Torredembarra perquè no hi resideix és Jordi Sansalvador. L'alcaldable d'Ara Pacte Local s'ha hagut de conformar amb acompanyar a votar els membres de la seva candidatura. Tot plegat en una jornada electoral sense massa incidències, tret de la confusió d'alguns votants pel canvi d'algun punt de votació.