Torredembarra pagarà els lloguers pendents de la seu de la policia local

L’Ajuntament de Torredembarra liquidarà les factures pendents del lloguer de la seu de la Policia Local. Són factures que van des del mes de gener de 2019 fins al setembre de 2022 i que pugen fins a un total de 530.000 euros. Amb aquest pagament el consistori liquidarà el deute que tenia pendent amb la SAREB, l’entitat que gestiona actius problemàtics dels bancs i actual propietària de l’immoble. Podrà així exercir el dret de compra que inclou el contracte.

La maniobra desencalla un procés problemàtic en què el consistori va bloquejar els pagaments entenent que el contracte era abusiu. Després els canvis de mans de propietaris va complicar les negociacions fins que la SAREB es va convertir en un interlocutor vàlid.

UNA MODIFICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA DE 2 MILIONS D'EUROS

El moviment s’aprovarà en el proper plenari. Preveu activar la reserva proveïda per aquest fi i s’inclourà dins una modificació de pressupost de milió i mig més que destinarà part del romanent del pressupost a complementar partides de despesa corrent de diverses regidories durant aquest exercici. Quedaran encara uns 250.000 euros de romanent positiu.