La plaça Catalunya s'obrirà a finals de mes

Els operaris de l'empresa GIGSA treballen ja en la pavimentació de l'espai central de la plaça Catalunya de Torredembarra. Queda encara també col·locar el mobiliari i asfaltar el tram destinat al pas de vehicles, però l'obra, després de mig any de treballs, encara ja la recta final. De fet, els responsables institucionals confien poder obrir l'espai al trànsit i a l'ús públic a finals d'aquest mes de març.

Posteriorment, passat l'estiu, el consistori també té programades actuacions als carrers adjacents per completar la intervenció a la zona, que preveu finançar amb subvencions provinents d'altres administracions.

La nova plaça Catalunya prioritzarà l'espai destinat als vianants. De fet, el seu disseny inclou un petit escenari que evidencia la voluntat de convertir la plaça en un espai dinàmic on es puguin executar activitats.

Les obres han costat gairebé mig milió d'euros, la major part dels quals, 380.000 euros, s'han finançat a través del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.