Mañé i Flaquer celebra 200 anys amb un llibre sobre la seva vidaJoan Mañé i Flaquer va néixer a Torredembarra l'any 1823 i va ser clau per al periodisme, va suposar un abans i un després. Tot i això, la seva figura és poc coneguda per la població. És per això que Jordi Bou ha escrit una biografia amb motiu de la celebració del bicentenari del seu naixement. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer la trajectòria del periodista.

Bou ha estat 20 anys investigant la vida Joan Mañé i Flaquer, de fet la seva tesi doctoral és sobre la vida del periodista. Ara, amb aquesta publicació vol fer arribar a les universitats, les biblioteques i altres institucions tot el seu coneixement sobre el personatge perquè tothom pugui tenir una visió completa d'ell.

Jordi bou

D'altra banda, durant tot el mes de març es faran actes per a donar a conèixer el llibre i, sobretot, per reivindicar la figura del periodista Joan Mañé i Flaquer, que va ser director del Diari de Barcelona i un dels redactors amb més prestigi de la seva època.