Baix a Mar de la Torre tindrà servei de biblioteca tot l'any

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, Torredembarra estrenarà nou equipament a Baix Mar. L’ajuntament ha habilitat un immoble del carrer Carreró per utilitzar-lo com a biblioteca i espai de lectura. El nou equipament, que obrirà tot l’any, substituirà l’actual biblioplatja.

Fins al moment, en l’adaptació del local, ubicant-hi una rampa per fer-lo accessible i també incidint en la climatització, ja s’han invertit uns 24.000 euros, 15.000 dels quals subvencionats per la Diputació i la Generalitat. Es preveu encara incrementar la inversió en 30.000 euros més durant els pròxims dos anys per il·luminar correctament l’espai i dotar-lo de mobiliari.

El projecte preveu aportar llibres a la col·lecció de la nova biblioteca vinculats a temes mariners, amb uns 2.000 exemplars entre els ja existents i altres que s’han adquirit amb una subvenció de 1.700 € del fons Next Generation. Al mateix temps, contínuament s’exposaran llibres amb les novetats del moment i també es podrà gaudir del servei de préstec d’altres exemplars sense haver de desplaçar-se a la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

El projecte es presentarà dissabte als veïns en una jornada de portes obertes que inclourà un contacontes.