El ple de Torredembarra accepta reiniciar el projecte per cobrir la piscina

Els treballs d’execució de la reforma i cobriment de la piscina municipal de Torredembarra podran començar enguany. El ple de l’Ajuntament ha avalat la nova proposta revisada i actualitzada del projecte que ha presentat l’equip de govern.

Tot i això, Junts i Ciutadans van desmarcar-se del consens amb una abstenció justificada per l’historial de problemes i retards que acumula el projecte, i pels dubtes que els genera un ball de números que ha multiplicat el cost de l’obra. El nou projecte costarà gairebé 2,5 milions d’euros i obligarà el consistori a demanar un crèdit de 780.000 euros.

Són els mateixos matisos que també adverteixen el regidor no adscrit Toni Cruz i el PSC, tot i votar a favor de la proposta perquè, remarquen, l’actuació és necessària. Els socialistes posen l’accent en les errades que han retardat l’execució de l’obra massa temps i reclamen al govern que actuï amb fermesa d’ara endavant si surten nous entrebancs.

LA VIL·LA DEL MORO, NOU BCIL

El ple de Torredembarra també va aprovar la declaració de la vil·la romana del Moro com a Bé Cultural d’Interès Local. Excepte Ciutadans, que es va abstenir, tots els grups van avalar una proposta que, diuen, ha de servir per garantir la protecció d’aquest patrimoni.

D’altra banda, també va prosperar la proposta per tirar endavant la contractació del servei de tractament de residus voluminosos durant els propers quatre anys i l’adhesió a l’associació de municipis per la mobilitat i transport.