Torredembarra acollirà la fase final del Campionat de Catalunya de Futbol Platja

Aquest cap de setmana Torredembarra acollirà la fase final del Campionat de Catalunya de futbol platja. Dissabte es jugaran dos triangulars i diumenge la final.

La fase final del Campionat de Catalunya de Futbol Platja de les categories sènior i juvenil masculí se celebrarà aquest cap de setmana a Torredembarra. Jugaran 6 equips de cada categoria que faran dos triangulars dissabte i diumenge al migdia es jugarà la final amb els primers de cada grup.  A la platja de la Paella de Torredembarra s’habilitarà un camp de joc amb una graderia amb una capacitat de més de 1.000 persones.

El Club Futbol Platja Torredembarra serà un dels equips que competiran. Una entitat esportiva que fa de planter d’aquest esport al territori i tenen jugadors com Eduard Suárez i Llorenç Gómez amb una gran projecció internacional.

El club continua creixent, gràcies a que cada cop més joves s'aproximen als entrenaments i tenen més ganes d'introduir-se en aquest esport. Torredembarra ja ha acollit en diverses ocasions campionats de futbol platja, els últims van ser els europeus.