El cobriment de la piscina de Torredembarra serà una realitat a finals d'any

Ara sí: si no hi ha cap nou entrebanc tant inesperat com els anteriors, Torredembarra avançarà per cobrir la piscina municipal. El ple d'aquest dijous donarà el vistiplau als treballs d'execució de la reforma i cobriment de l'espai, amb un pressupost lleugerament per sota dels 2,5 milions d'euros.

El projecte va aprovar-se fa un any, però van detectar-se un seguir de mancances en la fase d'exposició pública. L'increment del cost de les matèries primeres va provocar, a més, una revisió de preus. L'actual redactat inclou altres mesures no planificades inicialment com la instal·lació de plaques fotovoltaiques i un sistema de recollida d'aigües pluvials.

El consistori demanarà un crèdit de 780.000 euros per fer possible les obres mitjançant un préstec a llarg termini. Més enllà de l'acceptació del plenari i del període d'exposició pública i acceptació definitiva, ja es podrà engegar la licitació. Així, la piscina coberta podria ser una realitat a finals d'aquest 2023. L'equipament va inaugurar-se el 2011.

La sessió contempla, a banda, declarar Bé Cultural d'Interès Local el jaciment de la vil·la romana del Moro i tirar endavant la contractació del servei de tractament dels residus voluminosos per als pròxims quatre anys.