La Torre celebra la 18a Nit de l'Esport

Torredembarra ha recuperat la seva Nit de l'Esport. La cita se celebra cada dos anys i es recupera després de la cancel·lació de la del 2020 per culpa de la pandèmia. Els millors esportistes són l'atleta màster Maria José Carabante i el jugador de futbol platja, José Arias Castillo.

El pavelló Sant Jordi va acollir la gala, després que els clubs locals presentessin les seves candidatures a cadascuna de les categories existents. Així, les promeses esportives locals són Paula Laguna (Club Pentatló Torredembarra i Àxel Mendel (Biketrial Costa Daurada Torredembarra). Ex aequo, va entregar-se el guardó a millor entitat o persona per la seva dedicació al foment de l'esport tant al Club Excursionsime de Torredembarra com al Club Tennis Torredembarra. 

Els equips més destacats, el júnior femení absolut del Club Esportiu Rítmica Torredembarra i el júnior masculí del Club Tennis Tarragona. La millor organització d'esdeveniments esportius, la de la rítmica i amb la visita de gimnastes olímpiques; també la del Dojo Zanshin, que va aplegar més de mig miler  de participants durant el Campionat infantil de kumite i kata.

La tasca més rellevant, la d'Haidée Morlà, entrenadora del Club Patinatge Artístic Torredembarra. I el millor àrbitre, Jordi Ramos, tècnic nacional de tennis.

A banda, es van entregar distincions als futbolistes Marc Álvarez, Pol Fortuny, Roger Ciuró i Pol Lecha. La Nit de l'Esport d'enguany ha reforçat el paper de l'esport accessible.