El calendari del Cèvol és temible

Ara que el Cèvol travessa el moment més delicat de la temporada després d'encadenar dues derrotes, l'horitzó no ajuda pas perquè l'obligarà a oferir la seva millor versió per tenir alguna opció de victòria. Tercer per sota amb quatre punts de 15 possibles, jugar a Castelló contra el Mediterrani sempre és complex perquè es tracta d'un antic aspirant a l'ascens i que té capacitat per sorprendre gairebé contra tothom.

No serà un viatge fàcil i encara menys ho seran els partits successius davant el San Roque i l'Illa Grau, segon i líder sense derrotes, respectivament.

La taula és excessivament injusta amb els del Baix Gaià perquè en duels com el passat, on van perdre 0 a 3 davant el València, no hauria sigut esbojarrat rascar almenys un punt. Mentre que el tècnic afirma que la plantilla està sumant experiència útil per al futur, les presses per la dura agenda de compromisos no ofereixen cap mena de treva. El Mediterrani és novè, dos punts per damunt.

Una jornada que arrencarà aquest diumenge a les 13.30 hores.  i amb la important absència de Carlos Mora, referent ofensiu del Cèvol Torredembarra.