Torredembarra liderarà la promoció turística del Baix Gaià

L’Ajuntament de Torredembarra gestionarà el programa d’actuacions d’àmbit turístic del Baix Gaià liderant un acord de col·laboració entre una dotzena de municipis. El ple del consistori ha aprovat la signatura d’un conveni interadministratiu de gestió pel qual assumirà la gestió de les activitats de promoció i informació turística de l’àmbit.

Fins ara, aquesta col·laboració ja existia sota el paraigua del Consell Comarcal, però els resultats no eren òptims i s’ha buscat una fórmula que agilitzi els tràmits.

Ara, hauran de confirmar l’acord la resta de municipis implicats, com ja ho ha fet Torredembarra. Excepte el regidor no adscrit, que s’ha abstingut, la resta de representants del consistori ho ha vist amb bons ulls.

Tot plegat en un plenari en què Junts i Esquerra van aparcar les seves friccions per defensar una moció en favor del manifest per l’acord social d’amnistia i autodeterminació i en què un veí del municipi va traslladar al plenari les molèsties que pateixen al seu veïnat per l’oci nocturn d’un bar.

Entre altres solucions, van demanar restriccions de l’horari de terrasses. Com a resposta, l’alcalde va recordar que ara entrarà en vigor el nou mapa acústic i que s’equiparan les zones urbanes amb aparells per mesurar els decibels, que permetran justificar les sancions en cas d’infraccions.