El Cèvol es rejoveneix

És l'hora dels noms amb menys currículum, però amb capacitat de salvar un altre curs a la segona categoria del voleibol. L'adéu inesperat de David Sanllehí per incompatibilitats laborals s'afegeix als ja coneguts anteriorment de Gregory Bordas i Noé de Mena.

Present encara Ruben Antequera com a Il·lustre amb passat de primera fila, el Cèvol Torredembarra canviarà d'estratègia; o millor dit, la resta del grup haurà d'assumir un pes que no va jugar les darreres dues campanyes. El problema de l'estiu ha de convertir-se en la solució de la tardor i l'esperança esportiva del futur.

La plantilla s'ha modificat amb l'entrada de diversos joves, alguns originaris del Volei SPiSP. Ha tornat el local Pere Font, provinent de la Blume i amb qui el conjunt torrenc genera un vincle col·laboratiu interessant a l'hora de nodrir d'oportunitats efectius amb projecció.

La Superlliga 2 arrencarà el 8 d'octubre. Abans, però, serà el torn d'una Lliga Catalana repartida en dos caps de setmana. El primer d'ells es disputarà aquest dissabte i a Lleida, amb el duel contra el local Balàfia i amb el primer derbi territorial de la campanya.

Set dies després, Sant Pere i Sant Pau acollirà la fase final per definir la taula d'honor i amb la presència un altre cop de tots els conjunts catalans.