100 anys d'Unió Deportiva Torredembarra

Fa un segle , la UDT va estrenar-se amb un partit de futbol contra el Nàstic, que va rememorar-se per celebrar l'aniversari. Enmig dels actes commemoratius, torrencs i tarragonins van veure's les cares al Baix Gaià.

Placa i samarreta com a regals creuats. L'agermanament entre dues entitats històriques que avancen per latituds diferents, però que es coneixen de tota la vida. La UDT va organitzar un partit ben especial contra el Nàstic, qui també va ser protagonista del primer duel ade la història del club torrenc, que se sent orgullós referent de l'esport territorial.

La còmoda victòria grana per 0-7 no té cap rellevància, tractant-se d'un Tercera Catalana i un Primera RFEF, respectivament. L'important és que la Torre torna a gaudir del futbol i a caminar amb pas ferm per garantir èxits formatius de futur.

Els locals van mostrar-se valents, però la velocitat, talent i encert visitant van imposar-se inevitablement. La campanya del futbol territorial arrencarà la setmana que ve, el 17 de setembre, i en aquest mateix camp amb un altre duel de clàssics contra l'Altafulla.

La Unió Deportiva Torredembarra té previst confeccionar un audiovisual amb veus i imatges del passat esportiu vinculades al club i amb l'objectiu de presentar-lo a finals d'any, de cara al Nadal.