Els Xiquets consoliden la gamma alta de vuit a Torredembarra

La plaça de la Vila de Torredembarra va veure aquest diumenge la millor actuació del cap de setmana a casa nostra, gràcies a uns Xiquets de Tarragona que es consoliden com la millor colla just per sota de les cinc que han assolit ja els castells de nou pisos.

Els matalassers van repetir per Santa Rosalia la seva millor actuació del curs, que ja havien completat per Sant Magí. Van obrir plaça amb el segon 2d8 amb folre del curs, mentre que a la següent ronda van completar el també segon 5d8 del curs, una catedral que ha de continuar sent un valor segur per Santa Tecla. Van tancar l'actuació amb un 3d8 que també ha de pujar un pis d'aquí a dues setmanes.

ELS NOIS CONTINUEN PROGRESSANT

I a la seva festa major també van fer un gran pas endavant els Nois de la Torre, que van completar la millor actuació del curs amb tres castells de la gamma alta de set. Els de la camisa blau cel van completar de sortida el 3d7 amb l'agulla per afrontar i descarregar el gran repte del dia, el 5d7, a la segona ronda.

Van tancar l'actuació amb el 4d7 amb l'agulla amb la mirada ja posada en la jornada del Concurs que se celebrarà el dia 25 a la plaça del Castell.

ELS XIQUETS DE TORREDEMBARRA DEBUTEN PER SANTA ROSALIA

I la gran novetat a plaça enguany va ser l'actuació de l'altra colla local, els Xiquets de Torredembarra. Tot i que no van poder amb el seu gran repte del dia, el 2d6, els de la camisa ratllada van descarregar castells de la gamma alta de sis en una actuació que suposa un pas més en matèria social per la colla.

Van completar l'actuació els Nens del Vendrell, que van tenir en el 5d7 el seu millor castell.