Torredembarra inicia el compte enrere per Santa Rosalia

 

Compte enrere a Torredembarra pels dies més especials de l'any: Santa Rosalia torna a la normalitat i amb tota l'esplendor a partir del 26 d'agost i fins al 5 de setembre. Tot plegat començarà amb la tronada i el pregó, que enguany va a càrrec de la Unió Deportiva Torredembarra, que aquest 2022 celebra el seu centenari. 

Serà una festa major amb una cinquantena d'actes, molts dels quals es recuperen tres anys després i d'altres que es van iniciar amb la pandèmia i ara tindran continuïtat. L'aparcament de Mañé i Flaquer tornarà a guanyar protagonisme amb diverses de les nits de revetlla, un espai que abans de la pandèmia era un eix fonamental. Itaca Band i Portobello, els caps de cartell.

Enguany, Santa Rosalia cau en diumenge; serà un dia marcat per la diada castellera i pel seguiciSerà també una Santa Rosalia especial per a dues de les entitats del seguici. El Ball de Diables fa enguany 35 anys i el Patatuf en compleix 15. Hi haurà actes especials per celebrar els respectius aniversaris.