El ple de Torredembarra avala la cessió dels terrenys pel nou CAP

L’equip de govern de l’Ajuntament de Torredembarra va rebre l’aval unànime del ple per cedir els terrenys on actualment s’ubica el bike trial a la Generalitat amb l’objectiu que l’administració catalana edifiqui en aquest espai el futur Centre d’Atenció Primària. Són uns terrenys de 4.000 metres quadrats ubicats al costat del cementiri, que responen a les característiques reclamades per la Generalitat. Salut ja hi hauria donat el vist-i-plau, a diferència dels terrenys de l’Hort de l’Oca que el consistori havia ofert inicialment. Aquest aval va convèncer el PSC per aprovar la proposta del govern torrenc.

Tot i la resolució unànime de la cessió, els grups de l’oposició van qüestionar l’emplaçament escollit per la seva situació fora del nucli urbà i a tocar de la carretera que dona accés al municipi. En aquest sentit, des del govern ja es va avançar que s’està estudiant una reorganització i urbanització de la zona en una segona fase del procés de construcció per fer-la més accessible pels vianants.

També es contempla la possibilitat de fer una rotonda per distribuir el trànsit cap al futur aparcament del nou CAP o, a l’altra banda, cap a la zona esportiva. Una zona esportiva que també va generar debat en aquest ple de juliol. El govern va tirar endavant una modificació de crèdit que, entre altres, desvia 166.000 euros de la inversió prevista per la pista d’atletisme per prioritzar i garantir la col·locació de la nova gespa del camp de futbol. Un moviment que no va agradar a l’oposició. Tampoc va convèncer l’aprovació de l’augment del cost de la factura del servei de neteja per l’adquisició de tres noves màquines escombradores. Des de l’oposició és va qüestionar la necessitat de millorar les condicions de pagament tenint en compte la qualitat del servei que s’ofereix, que consideren pèssim.