El rehabilitat dipòsit de Pujol de Torredembarra torna a subministrar aigua

El dipòsit de Pujol torna a subministrar l'aigua a Torredembarra després d'haver-se rehabilitat. Es va construir l'any 1982, amb el pas del temps es va deteriorar i fa cinc anys part de la coberta va cedir provocant un clot, tapat provisionalment amb una xapa metàl·lica.

En aquests darrers mesos s'ha rehabilitat la seva estructura interna i s'ha aixecat una nova coberta. Les obres han comprès la construcció d'un dipòsit auxiliar, per cobrir el subministrament mentre l'altre estava en reconstrucció.

A partir d'ara, coexistiran les dues instal·lacions que es nodreixen del Consorci d'Aigües de Tarragona. Funcionaran en paral·lel, cosa que permetrà facilitar també les taques anuals de manteniment. Aquesta actuació també reforça la capacitat d'emmagatzematge mitjançant vasos comunicants. El consistori torrenc celebra que durant les obres, els usuaris no hagin patit cap tall en el subministrament d'aigua, especialment en aquestes dates d'alta demanda.

En total són més de 10.000 entre els dos dipòsits que donen cobertura a un 75% de la població. La intervenció ha comptat amb un pressupost de més de 800.000 euros. Ara, només queda finalitzar els darrers detalls de l'obra: habilitar l'entorn i acabar algunes connexions auxiliars.