El rei Carnestoltes arriba més esportista que mai a Torredembarra

Aquest dijous Gras es van encetar els actes més destacats dels carnavals d'arreu del Camp de Tarragona. Molts han començat la gresca i la disbauxa amb l'arribada del personatge més important d'aquesta festa, el rei Carnestoltes.

A Torredembarra la pluja no va poder deslluir l’arribada del rei carnestoltes, que enguany es va passejar pels carrers de la vila sense carrossa. Per allí on passava anava escampant la gresca i la disbauxa, anunciant que el carnaval havia arribat. Un carnestoltes més esportista que mai, ell mateix ens explica el per què.
Un carnestoltes però que a Torredembarra mai arriba sol, sempre ho fa acompanyat de La Figa te Fai, un ball popular del municipi que només apareix el Dijous Gras, donant cops a tots els nens i fent sonar els seus culs per fer ben sonora la seva arribada.
A ritme de batucada, a mesura que anava passant tot el seguici, era diversa la gent que s’anava sumant tímidament a la gresca que ja portava el rei més boig de tots. Això sí pocs es van atrevir a rebre sa majestat tal com tocava anar, disfressats.