El Quadre es queda sense el castell de nou pisos

La diada del Quadre de Santa Rosalia va significar el punt final al primer tram de temporada tant de la Joves de Valls com de la Jove de Tarragona.

CATEDRAL I PILAR VERMELLS

Una diada en què la millor actuació se la van anotar els vallencs, tot i que amb un regust agredolç. La part positiva dels del carrer d'en Gassó va estar protagonitzada pel 5d8 de la primera ronda, demostrant que enguany la catedral vermella continua amb pas ferm. L'altra bona notícia, el primer pilar de 6 que descarreguen els de Pere Rico a plaça aquesta temporada. Entremig, els vallencs van deixar en intent desmuntat tant el 3d9 amb folre, el primer que provaven després de Sant Joan, i que no va presentar bones mides en cap moment, i el 2d8f, en el que la indecisió de la canalla va fer desmuntar un bon intent. Van descarregar el 3 i el 4d8 per a completar una actuació no tan bona com esperaven.

CLÀSSICA LILA

Al seu costat, la Jove de Tarragona continua fent petites passes endavant. Aquest diumenge van completar la primera clàssica de vuit, sumant per primer cop en una mateixa actuació els dos castells bàsics de vuit i el 2d7. Els del Cós del Bou, amb un gran nombre de camises a plaça, ja es preparen per a fer un salt endavant de qualitat d'aquí a dues setmanes a Vilanova, on haurien de veure's els primers castells de la gamma alta de vuit o, fins i tot, el primer castell de nou.

3D7a BLAU CEL

I la gran alegria del dia la van protagonitzar els locals. Uns Nois de la Torre que van signar la millor actuació del curs, repetint els dos castells bàsics de set que ja havien completat per Sant Joan i sumant el primer castell de la gamma alta de set dels darrers tres anys, amb un 3d7 amb l'agulla que va rubricar una gran actuació a la darrera ronda.

Ara Joves i Jove descansaran una setmana per a tornar a trobar-se a plaça el dia 30 a Vilanova, mentre que els Nois de la Torre intentaran continuar en la bona línia dissabte vinent al Catllar.