Masagué: "Sempre he estat convençut que tot s'havia fet bé"

L'exalcalde torrenc ha explicat que els processos administratius i de contractació es van desenvolupar de forma ordinària i ha defensat la feina dels tècnics municipals que van dur-los a terme. Tot i això, s'ha recolzat en els perits experts en dret administratiu proposats per la defensa per reconèixer que es podien haver donat petites irregularitats esmenables.

Masagué també ha defensat que es van valorar altres immobles a part dels que finalment es van llogar. Tanmateix, el fet que tinguessin elements singulars va propiciar l'adjudicació directa. A la vegada, ha al·legat que no tenia cap relació amb els seus propietaris.

DDR Peça declara Masague cas locals

Finalment, Masagué ha afirmat que ambdós locals es van arrendar amb opció a compra per tal d'ampliar el patrimoni del municipi. Manifesta, però, que el projecte de transformar el local de Clarà en un hotel d'entitats es va haver d'aturar per falta de pressupost.

TAMBÉ DECLAREN CÓRCOLES I XIFRÀ

Com Masagué, la també acusada Montserrat Córcoles, ha carregat contra la figura del secretari del consistori. L'excap de contractació de l'Ajuntament ha explicat que hi havia un clima tens entre els càrrecs polítics i el funcionari, que de forma sistemàtica, diu, posava pals a les rodes a l'equip de govern.

Xavier Xifrà, vinculat a l'empresa Efial, ha estat l'altre acusat que ha declarat aquest dimecres. L'advocat va redactar un informe favorable a l'Ajuntament després que l'Oficina Antifrau demanés investigar l'arrendament del carrer Priorat. Un informe avalat pels pèrits proposats per la defensa, que han conclòs que era correcte des del punt de vista jurídic.