Arrequen els casals i colònies d'estiu recuperant xifres prepandèmiqes

Els casals d’estiu tornen a convertir-se en una de les principals propostes d’oci per als infants i adolescents que ja han acabat el curs escolar. A Torredembarra la Fundació Pere Tarrés ja ha engegat un dels molts que coordina a la demarcació. Després de dos anys castigats per la pandèmia les xifres d’ocupació tornen a la normalitat.

Una setantena d’infants i joves omplen de vida les instal·lacions de l’escola Molí de Vent de Torredembarra. Són els participants del casal d’estiu que impulsa l’ajuntament i que compta amb la coordinació de la Fundació Pere Tarrés. És una de les primeres propostes estivals que compta amb la complicitat d’aquesta entitat experimentada en el lleure que ha arrencat. Ho fa després de dos anys en què les restriccions de la pandèmia havien castigat aquest tipus de proposta. Ara, sense restriccions tot és més fàcil.

A Torredembarra, fins al 5 d’agost seran 72 els infants i joves d’entre 3 i 12 anys que participaran d’una iniciativa de lleure que inclou també entre les seves activitats excursions a Port Aventura o sortides a la platja. No és l’únic casal que coordina la Fundació a la demarcació. També coordinarà entre altres, el de Salou. En total l’entitat calcula que donarà servei durant aquest estiu a uns 3.500 infants i joves entre les seves propostes repartides per la demarcació. És una xifra que torna als paràmetres prepandèmics de 2019.