El judici pels lloguers de Torredembarra encara la fase final

Punt final del tram testifical del judici de la peça separada del cas Torredembarra pel presumpte lloguer irregular de dos locals per part de l'Ajuntament entre el 2011 i el 2012.

Aquest dimarts ha declarat un membre del consell d'administració del Grup Vicasan, la companyia propietària de l'immoble que acull la Policia Local del municipi. Es tracta de l'empresa vinculada a un dels 13 acusats, Victor Sánchez.

El membre del consell ha explicat que la propietat tenia constància de la intenció del consistori de dedicar el local a acollir la comissaria de Policia, fet que reforça la versió de la defensa. A més, ha afegit que es tractava d'un local molt singular a la zona, per l'alçada del soterrani.

Polica local Torre juny 2022

Aquest dimarts també ha prestat declaració la interventora de l'Ajuntament torrenc, que ha detallat que el consistori va pagar prop de 800.000 euros en concepte de lloguer de la nau on hi ha la Policia Local fins que l'actual equip de govern va aturar els pagaments per la judicialització del cas.

El llavors cap de la Brigada Municipal, ara jubilat, també ha explicat que es van contractar diversos treballadors a través d'un pla d'ocupació municipal per netejar el local del carrer Priorat, al barri de Clarà.

La sessió de demà arrencarà amb les proves pericials i, seguidament, es començarà amb la declaració dels 13 acusats. Presumiblement, l'exalcalde Daniel Masagué serà el primer a fer-ho.