L'Ajuntament de Torredembarra critica la nova extracció de sorra de la platja

L'Ajuntament de Torredembarra ho ha intentat evitar per no coincidir en la temporada de platges que ja ha començat, però la urgència de Costes de l'Estat ha fet que els treballs d'extracció de la sorra de la platja de la Paella comencessin avui mateix. Una actuació per reparar els danys dels temporals al litoral tarragoní.

En total es transportaran prop de 3.000 metres cúbics de sorra de la zona més propera al port. Fa unes setmanes ja van emportar-se sorra també cap a la Platja Llarga, des de l'Ajuntament consideren que hagués estat més oportú fer només una única extracció per tal d'evitar molèsties als usuaris de la platja.

Els treballs s'han endarrerit perquè Costes no tenia la disposició pressupostària per contractar les obres. L'Ajuntament afectat entén la urgència de la situació, i creu que és millor dur a terme aquestes tasques ara, en lloc del mes de juliol o agost quan la temporada estarà en el seu punt àlgid. L'extracció s'allargarà fins aquest dimecres, mentrestant, la zona quedarà restringida.