Llorenç porta a Torredembarra l'elit del futbol platja femení

El millor jugador de la història del futbol platja vol ser ara un entrenador que transformi des de les banquetes la potencialitat del joc. Després de debutar amb el Victoria Beach Soccer andalús, equip masculí, Llorenç Gómez dirigeix un Playas de San Javier femení amb qui acaba de coronar-se subcampió d'Europa.

El prestigi de Llorenç, retirat fa nou mesos per culpa de les lesions, i de Torredembarra, bressol de l'especialitat, ha portat la primera fase de la lliga espanyola a la platja de la Paella amb la presència de vuit clubs, dos d'ells catalans, el Terrassa i el Roses. És el primer cop que Torredembarra contempla Llorenç com a tècnic.

La modalitat masculina del futbol platja ha crescut sense fre els últims anys gràcies a noms com el del mateix Llorenç: l'esport té poc a veure amb el que practicaven aquells exjugadors de futbol 11 ja retirats i que provaven una nova experiència a l'arena. Aquesta especificació també ha arribat a les dones on, això sí, el marge de creixement és encara molt més ampli.  En tot cas, són efectius internacionals amb Espanya i amb altres seleccions absolutes.

L'inici del grup Nord lliguer s'allargarà fins al dissabte i abans de les dues posteriors i de la fase definitiva per saber qui és el campió estatal d'enguany. Tots els partits poden contemplar-se gratuïtament al litoral torrenc i en horaris