Torredembarra rep 350.000 euros per seguir invertint en recollida selectiva

Torredembarra continuarà ampliant l'abast de la recollida selectiva porta a porta. És una de les accions contemplades en el projecte de foment de la recollida selectiva que el consistori va presentar al fons Next Generation i pel qual rebrà una ajuda de 350.000 euros. La subvenció cobreix el 90% del cost pressupostat en un projecte que contempla set accions, que s’han de desenvolupar abans del mes de març del 2024.

El projecte preveu l'adquisició de material per implementar amb garanties el desenvolupament de la recollida comercial, incloent-hi la fracció resta; la implantació de contenidors tancats amb targeta identificativa al centre del municipi; i la recollida porta a porta de l’oli domèstic, restes de poda i tèxtil. El consistori preveu bonificacions per incentivar les bones pràctiques.

També en matèria de gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques, la Generalitat ha atorgat 22.500 euros de subvenció per renovar la il·luminació i sonorització del Casal Municipal, una tercera part del cost total de la intervenció.