Iñaki Bescós continuarà com a tècnic del Cèvol

Ningú com Iñaki Bescós per gestionar una plantilla que es caracteritza per la veterania de moltes de les seves peces, també per la generositat a l'hora de conviure amb un projecte econòmicament humil i on sense el grau de comprensió seria impossible mantenir-se a Superlliga 2.

Bescós va assumir el càrrec el curs passat i després d'un primer a la categoria en què va fer tàndem amb Carlos Mora. Tant la junta directiva del Cèvol com el tècnic creuen que és oportú mantenir el vincle, com a mínim un any més.

El Cèvol mai ha patit per salvar-se, però les fases regulars s'han fet excessivament llargues quan ja no hi havia res a pelar matemàticament. I diu Iñaki que el vestidor mereix més recursos, però que això només serà possible si s'incrementa un pressupost que encara s'ha de definir. La sintonia ha de ser perfecta per equilibrar l'esport amb les obligacions laborals dels jugadors. 

No s'esperen molts canvis a la plantilla, tot i que ja hi ha una primera incorporació, la del receptor del Bellvei, Ruben Conesa, que al seu dia va militar al Cèvol en divisions inferiors.

Amb temps per desxifrar el futur de cadascun dels efectius, el Cèvol vol comptar en més partits amb el salouenc David Sanllehí, referent a pista i baixa habitual fora de casa per incompatibilitats de feina.