Torredembarra estrena un nou punt d'aprofitament de voluminosos

La casa de Cal Dània, que estava infrautilitzada fins ara, és el nou punt d'aprofitament de voluminosos de Torredembarra. La instal·lació estarà destinada a l'emmagatzematge i la reparació de tota mena d'objectes com mobles o aparells electrònics.

Es tracta d'un espai obert a tota la ciutadania del municipi que vulgui portar andròmines per arreglar-les o bé perquè alguna altra persona les hi doni una segona vida.

La iniciativa ha estat possible gràcies al suport de l'Agència de Residus de Catalunya, que l'ha subvencionat amb 20.000 euros, complementats amb 4.000 més provinents de les arques torrenques.

Taller voluminisos maig 2022

L'últim dissabte de cada mes l'Associació Mediambiental La Sínia i Ecologistes en Acció impartiran tallers de reciclatge i reaprofitament. Aquest dimecres, coincidint amb la inauguració institucional, se n'ha programat un per construir una jardinera a partir de palets. Des del consistori se subratlla que l'acollida de la gent està sent molt positiva.

Els organitzadors estan buscant persones interessades a compartir els seus coneixements sobre reparació, especialment en l'àmbit dels electrodomèstics. Per tal d'apuntar-se a algun dels tallers o fer ús de l'espai, només cal posar-se en contacte amb l'Ajuntament.