Torredembarra celebrarà un ple extraordinari sobre la brossa

Els contractes de neteja i recollida de la brossa van tornar a protagonitzar el ple d'abril de Torredembarra. El nomenament de la nova tècnica responsable de la seva gestió va obrir un debat, que va desembocar amb l'anunci de l'alcalde Eduard Rovira sobre la celebració d'un ple extraordinari per tractar la problemàtica.

En aquest, es presentaran les millores del contracte que estan redactant els tècnics de la casa. L'objectiu de l'equip de govern és poder dur-lo a terme com més aviat millor.

Des de Ciutadans es va advertir l'equip de govern que votaran en contra de qualsevol ampliació d'un contracte que suposa una de les principals despeses per a l'Ajuntament i que consideren que no està servint per resoldre el problema de la deixadesa i brutícia a alguns punts del municipi.

Brossa Torredembarra abril 2022

El principal partit de l'oposició, el PSC, creu, en canvi, que es tracta d'un servei primordial per a la vila en el qual l'eficiència ha de prevaldre per sobre l'aspecte econòmic, fet que denuncien que no va ser així quan es van adjudicar els contractes.

El ple també va servir per allargar fins a finals de juliol del termini per a les sol·licituds de la bonificació de la taxa d'escombraries per a comerç que va dur a terme el porta a porta. D'altra banda, es va donar llum verda a l'ampliació de la línia d'ajuts perquè els petits comerços de Torredembarra adeqüin els seus locals i hi introdueixin millores tecnològiques.