El futur de l'Alfa i Omega es decidirà a finals d'abril

La darrera setmana d'abril s'iniciarà la consulta popular per decidir si, definitivament, l'Alfa i Omega retorna al seu lloc original o bé es substitueix per una altra escultura.

Durant les pròximes setmanes es posarà en marxa la campanya comunicativa per anunciar-ho a la ciutadania, que podrà votar a través d'internet o presencialment durant un període que oscil·larà entre deu i quinze dies.

Hi podran participar tant les persones empadronades a la Torre com els titulars de segona residència, que s'hauran de registrar a la plataforma on es durà a terme la consulta. El període s'allargarà fins a la primera setmana de maig.

És una notícia que es va donar a conèixer durant el ple ordinari de març, en què part del debat va passar, de nou, pel projecte de climatització de la piscina, previst pel 2021 i encara pendent d'execució. Segons l'equip de govern, la nova instal·lació podria fer-se realitat pròximament.

Un ple que, per unanimitat, va donar llum verda al projecte d’urbanització de la plaça Catalunya. Una aprovació celebrada per tot el plenari, però no lliure de crítiques.

Els grups municipals a l'oposició van retreure a l'equip de govern no haver presentat més d'una proposta per al que serà el projecte urbanístic més important del municipi per aquest 2022.