Torredembarra mereix un bon final de temporada

Liquidar amb sabor amarg la segona experiència consecutiva de Cèvol Torredembarra a la Superlliga 2 esborronaria la feina feta durant tot el curs. És l'avís de l'entrenador i jugador dels del Baix Gaià, Iñaki Bescós, preocupat per la caiguda de rendiment dels darrers partits, amb derrota inclosa davant el Roquetes al pavelló Sant Jordi.

En queden dos i és natural que costi mantenir el llistó ben alt sense res important per definir-se a la taula, però ningú vol ser la primera plantilla que perd contra un Sayre sense cap victòria.

I compte perquè el Cèvol competirà amb tan sols vuit efectius perquè a les absències ja conegudes de Ludwig, Ruben Antequera i Javi Naya cal sumar les d'Eloi Sosa i David Sanllehí. El mateix Bescós es vestirà de curt per si ha de donar un cop de mà.

L'anada va acabar amb triomf dels de Torredembarra per 3 a 0. I és que el Sayre, ja descendit, només ha sumat 10 sets i 2 punts en 19 jornades. El duel a l'illa de Gran Canària es disputarà aquest dissabte a les 16 hores.