L'Escola per l'Art i la Cultura arriba a Torredembarra

Una desena d'alumnes posen fil a l'agulla, aquests dies, en el primer taller que l'Escola per l'Art i la Cultura porta a Torredembarra. La biblioteca Mestra Maria Antònia acull les vuit sessions que s'han previst d'aquest curs que té per objectiu reciclar peces de roba utilitzades per convertir-les en objectes útils de nou.

Ara es troben a l'equador del curs que finalitzarà a mitjans de maig. Serà aleshores quan els i les participants hauran de presentar una petita col·lecció pròpia de tres o quatre peces que hauran ideat i confeccionat amb les seves mans.

Aquest és només un dels cinc cursos que l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona ha programat al Tarragonès fins al mes de juny. Comptant Torredembarra, la iniciativa preveu prop de mig centenar de propostes arreu de les deu comarques de la demarcació per aquest primer curs de vida de l'escola.

L'ens supralocal celebra la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa arreu dels deu municipis on s'està duent a terme el curs. Són localitats com Miravet, Falset, l'Arboç o Montblanc.