El Cèvol jugarà a Xàtiva amb vuit efectius

La llista de tres absències s'amplia a cinc de cara al partit a Xàtiva que podria gairebé sentenciar la cinquena plaça del Cèvol a la Superlliga 2. Ruben Antequera, Javi Naya i Ludwig ja eren baixa segura i aquest cap de setmana tampoc podran competir amb l'equip David Sanllehí i Dani Pinto.

A això cal afegir que l'entrenador i jugador Iñakí Bescós tan sols pot saltar a pista si el seu germà pot desplaçar-se amb la plantilla per assumir el paper de tècnic a la banqueta; i Enric té compromisos amb la base.

Queden quatre jornades i el Cèvol és sisè amb el mateixos punts que el Mediterrani, que ha disputat un duel més, i un per damunt del següent rival. La plaça més alta a la qual pot aspirar ja és justament aquesta, però les dificultats a l'hora de preparar el pròxim desplaçament compliquen l'objectiu.

L'anada entre Cèvol i Xàtiva va acabar amb triomf dels del Baix Gaià per 3 a 1 Cèvol i Xàtiva va acabar amb triomf dels del Baix Gaià per 3 a 1. Independentment del resultat, el calendari dels dos perseguidors valencians és molt més exigent que el dels de Torredembarra. El Cèvol - Xàtiva s'iniciarà aquest dissabte a les 16 hores.