Cèvol - Mediterrani (3-0)

Cop fort sobre la taula del Cèvol Torredembarra en la disputa per la cinquena plaça de la Superlliga 2, la primera dels equips despenjats des de fa temps dels candidats a l'ascens de categoria. Una plaça que permetria els del Baix Gaià millorar els registres de la campanya anterior i quan van ser sisens en el seu debut a la categoria.

El resultat és contundent, però els parcials han sigut prou ajustats, especialment el segon, que s'ha allargat fins als 26 punts. Els de Castelló han desaprofitat dues pilotes de set (22-24) contra un Cèvol que no ha abaixat els braços en el moment més delicat del partit. 

Un Mediterrani que s'ha situat amb 3-7 favorable en el següent set i fins que el conjunt dirigit per Iñaki Bescós ha recuperat l'encert per distanciar-se de mode gairebé definitiu (17-11).

Noe de Mena i David Sanllehí han estat els màxims anotadors amb 16 punts cadascun per fer possible la victòria tot i les absències de Ludwig, Javi Naya i Ruben Antequera.

El Cèvol és ara setè, tres punts per sota del Mediterrani, però amb un partit menys. Enmig dels dos hi ha el Xàtiva, dos punts per damunt dels torrencs i també amb una jornada més consumida. Els valencians rebran justament la visita del Cèvol dissabte vinent (16 hores).

Sets: 25-20, 26-24 i 25-21.

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9084&ID=83&CID=238&PID=123&type=LegList