Cèvol i Mediterrani es juguen la cinquena plaça

Torrencs o castellonencs, molt possiblement, acabaran la Superlliga 2 al capdavant de l'ampli pilot d'equips que no ha pogut seguir el ritme de la part alta de la taula.

I des del Baix Gaià (19 punts) apunten que, guanyant els partits de casa, tres, serà suficient per aconseguir-ho. Això suposaria millorar els registres del debut dels de Torredembarra a la segona divisió del voleibol el curs passat i en què van acabar com a sisens de grup.

El Cèvol va caure a la pista del Muro per 3 a 0 la setmana anterior i en un duel marcat per la llarga llista d'absències. Contra el Mediterrani tampoc hi seran Ludwig, Ruben Antequera i Javi Naya, baixes de llarga durada, però tornarà David Sanllehí.

El Mediterrani (22 punts amb un partit més) també va perdre l'altre dia i encadena dues derrotes. El Cèvol, per la seva banda,no guanya des del 9 de gener, perquè tot just ha completat ara la porció de calendari més dura davant la totalitat dels rivals de la zona capdavantera. El Cèvol - Mediterrani començarà diumenge a les 12.30 hores.