La Superlliga 2 del Cèvol no s'ha acabat

Queden sis jornades perquè conclogui la fase regular de la Superlliga 2, tantes com perquè comenci l'estiu del Cèvol Torredembarra. Passi el que passi a partir d'ara, el segon any del club a la segona categoria del voleibol ja ha sigut profitós perquè aquest cop tampoc ha calgut suar en excés per salvar-se. En qualsevol cas, si es pot enllestir com a cinquens, millor que com a sisens.

Ja fa setmanes que els del Baix Gaià juguen sense neguit classificatori i això no ha provocat que s'abaixi el rendiment. L'entrenador, a més, creu que completar els deures d'hora permetrà nodrir de més minuts efectius amb menor experiència: una inversió de cara al futur recordant que el primordial continuarà sent, però, sumar de tres en tres.

Iñaki Bescós, jugador i entrenador, s'autodescarta per a la resta de la campanya, ja que considera que el grup té prou nivell per avançar sense ell a pista.

No arribarà, això sí, en la millor de les situacions al desplaçament d'aquest cap de setmana a la pista del Muro, a les Illes Balears, i on seran baixa Ruben Antequera, David Sanllehí i Òscar Aliseda. Els locals són els flamants penúltims arran de la victòria del Sabadell la jornada anterior.

L'anada va acabar amb triomf torrenc per 3 a 1. El Muro - Cèvol Torredembarra començarà dissabte a les 16 hores.