Càmeres per vigilar l'entrada i sortida de Torredembarra

Torredembarra compta, des de fa poc més d'un mes, amb quatre càmeres de vigilància. Són dispositius que permeten controlar el flux de trànsit, llegir les matrícules dels vehicles i, fins i tot, detectar la velocitat de circulació d'aquests.

En qualsevol cas, no són aparells sancionadors. El seu objectiu, segons el consistori torrenc, és reforçar la seguretat i tenir un registre de l'activitat de les seves carreteres.

Aquestes càmeres s'han instal·lat als quatre accessos principals a la població. Una a l'entrada del barri de Clarà per la carretera de la Pobla, una altra a la carretera de la Riera, una tercera a la confluència entre la nacional 340 i el passeig Miramar, i una darrera que es troba al límit entre Torredembarra i Altafulla a l'antiga nacional 340. De moment, l'ajuntament de la Torre descarta instal·lar-ne més.

El projecte d'instal·lació d'aquestes càmeres es va impulsar el 2020, però no ha estat fins fa unes setmanes que han pogut entrar en servei, ja que s'han hagut de superar els controls de protecció de dades i certificar la protecció de dades de la ciutadania.